Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 16, 2010

Home Theatre

Best Blog Tips

Mempersembahkan home theatre di teratak No. 316. Siap bunyi stup stup stup stup... mantap jugaklah sound yang dihasilkan oleh Soni Gear. SONIC GEAR!!! Biar betul?!! Betul... Inilah kerja aku dengan sepupu aku. Daripada sound system milik sepupu aku tu tak dipakai dan berhabuk, baik aku guna kat tv aku yang berukuran 29 inci. Phewitt...

Ditambah lagi dengan ASTRO. Huhuhu.. Pembaca-pembaca perasan tak selama ni, pasal iklan-iklan ASTRO yang terlekat kat tiang, rumah flat, dll? Terpikir juga suatu masa dulu, ade ke pemasangan ASTRO bernilai RM50? Rupa-rupanya memang betul. Cuma bezakanya, mereka menawar dua produk berbeza.

1. RM50 untuk decoder jenis lama (yang besar gedabak), tetapi rekon.

2. RM80 untuk decoder jenis baru, slim dan ringan.

Mudah sahaja untuk membuat pemasangan. Kita call dorang, lepas tu mereka akan minta kita smskan nama, nombor ic dan alamat rumah. 2 hari kemudian dapat pulak panggilan daripada ASTRO untuk mendapatkan pengesahan dan pakej yang kita berkenan. Lepas tu kita tunggu lagi 4-5 hari untuk proses pemasangan. Proses pemasangan pulak mengambil masa 30-40 minit dan bayar.

Tak kisahlah yang mana satu, yang lama pun okey juga bagi bajet seperti aku. Tambah dengan siaran tv yang tak berapa terang dan menyebabkan aku malas nak tengok tv.

So.. selamat menontonlah kita.....