Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 25, 2009

Majlis Ofis Tertutup (October 16, 2009)

Best Blog Tips
Sudah menjadi tradisi bagi University Library, untuk mengadakan Majlis Hari Raya sempena bulan Syawal. Cuma kali ni, University Library tidak lagi membuka pintu untuk department-department lain. Biarlah kami bermaharajalela dengan kelazatan makanan. (Department lain pun tak pernah jemput kami bila ada 'rumah terbuka', cuma kami sahaja yang sibuk menjemput orang. Kononnya nak merapatkan ukhwahlah. Tahun ni University Library buat rumah tertutup.

Unit masing-masing membawa juadah yang dimasakan yang disediakan dengan kehebatan air tangan chef-chet terkemuka. Unit aku menyediakan air. Aku dengan rela hati belajar resepi baru dari Pn Kamariah. Maka terciptalah minuman yang digelar Mock Tail, gabungan air soda, susu segar perasa strawberry, buah-buahan dalam tin, susu sejat, air gula, sumi dan ais. Terkesima semua menikmati air yang sangat sedap ni.

Tengok-tengoklah gambar-gambar berikut.

Meriahnya

Sedapkan?

Hamper yang disumbangkan oleh suppliers

Nie gambar dengan bos

Gambar keluarga