Posts

Showing posts from September 25, 2009

G-String.. Phewitt!! (September 18, 2009)

Image
Sepatutnya Nothing Is Impossible makan malam di Asia cafe, Subang Jaya bersama Andy & Henry untuk merasmikan TV flat screen yang baru dibeli... bukan aku.. mereka tu. Disebabkan traffic jam yang sangat luarbiasa (yelah.. cuti raya kan dah nak dekat) mencari ilham untuk beriadah.Tengok movielah apalagi...

Aku sms semua nama yang timbul dalam benak fikiran ku..... "Nak tengok wayang tak..?"... SMS ku berbalas...""Sebenarnya kami dah beli tiket wayang , nak tengok wayang di Bukit Raja (Klang). 12 orang semua..." Amboi ramainya...

"Cerita apa?" "G-Force!! Show pukul 11.20. Ikutlah kami Jim." Segan pulaklah aku.. semuanya belia-belia.. aku ikut.. aku pulak jadi baliau (orang tua) "Tengoklah nanti..."

Akhirnya aku pun ikut mereka tengok wayang...Tapi aku duduk berjauhan daripada mereka.

G-Force cerita Walt Disney.. paham2 jelah...Tak payah sakit-sakit kepala nak fikir maksud yang tersirat dan tersurat.. Jelas...

Tapi terasa cerita ni te…

Pose... pose... pose... (September 17, 2009)

Image
Sebelum raya nak mula pada 20 September, sempat jugaklah orang-orang kat ofis aku berposing untuk buat kad raya siber. Lokasi dah menarik, kamera pulak dalam genggaman, apalagi.. Oi kawan-kawan, kita tangkap gambar menarik!!

Dengan tema hiasan ala-ala Kampung Baru, Nothing Is Impossible menggunakan segala kepakaran mengarah mereka berposing....

Puan Ita berposing dengan kuih raya yang dipinjam sekejap sebagai prop. Nak cuba rasa, tetapi tak dibenarkan, sebab bulan puasa... sabar2

Encik Kamarul dengan posing mencangkung kat rumah orang

Encik Akmal, Encik Nasri, Puan Yong & Puan Ita.. dalam lif pun korang posing jugak yer...