Posts

Showing posts from May, 2010

The Nostradamus Effect

Image
Before watching this video, please read the following information I provided for you:

"Michel de Nostredame (14 December or 21 December 1503 – 2 July 1566), usually Latinised to Nostradamus, was a French apothecary and reputed seer who published collections of prophecies that have since become famous worldwide. He is best known for his book Les Propheties ("The Prophecies"), the first edition of which appeared in 1555. Since the publication of this book, which has rarely been out of print since his death, Nostradamus has attracted a following that, along with the popular press, credits him with predicting many major world events. The prophecies have in some cases been assimilated to the results of applying the alleged bible code, as well as to other purported prophetic works."

Source: Wikipedia.com

"Nostradamus Effect is a sensationalist television series that presents itself as a documentary. It premiered on September 9, 2009 on the History Channel. The program…

"Let us love one another..." 1John 4 : 7

Image
You know how much anger can cause you? It can deceived your perception towards others as our action and decision by planting seed of hatred into our brain, heart and soul may distort the love from growing.

Along the way, there will/ might be people who may hurt or disappoint us or even talk bad about us. Please be reminded that we do not easily or quickly judged them. There must be a reason for everything they have done. Out of 100%, we might contribute 10% to the problem that have occurred. Before pointing our finger at others and blaming or naming them or labeling them with certain name for problem that became a hurdle for us to move on or achieve something, please do remember that another four fingers is pointing at us.

Some people said that maturity is counted based on experienced or at least age. In my point of view, it is true, but those two combination alone does not contribute to success of our mission. A Prime Minister still needs his cabinet to execute his mission and vision…

Lin Yu Chun - Susan Boyle of Asia

Image
Lin Yu Chun was born on March 9, 1986 is a singer from Taipei, Taiwan who gained fame by appearing on a Taiwanese talent show, Super Star Avenue, singing "I Will Always Love You" in the rendition of Whitenye Houston. He was voted off of the show but after a video of him singing the song made it onto Youtube, he became an "Internet Celebrity", receiving more than 6,000,000 views of his performance.
In April, 2010, he visited the US and performed "I Will Always Love You"and Amazing Grace on The Ellen DeGeneres Show. On the same trip, he attended Lopez Tonight and performed Saving All My Love For You (also a Whitney Houston cover) and Total Eclipse of the Heart (Bonnie Tyler) as a duet with William Shatner.credit: wikipedia.com

Lin Yun Chun in Super Star Avenue and voted off



Lin Yun Chun in The Ellen DeGeneres Show


Lin Yun Chun with Amazing Grace



There will be more videos of him on youtube

D'Tox Programme

Image
Anda sering mengalami kelesuan dan keletihan selepas penat bekerja sepanjang hari dan ingin mengurangkan berat badan? Sekiranya jawapan anda adalah ya, Kinohimitsu J'pan D'Tox Tea berperisa halia adalah jawapannya.

Produk bernilai RM25.80 (mangandungi 14 uncang x 25g) ini amat berkesan untuk membantu anda membuang bahan-bahan toksid yang tidak terhadam. Kolon dan usus manusia masih disaluti bahan kumuhan yang melekat, mengeras dan tidak terbuang yang dipanggil 'mucoid plague'. Secara purata setiap individu mempunyai 7 hingga 25 pounds mucoid plague yang menyumbang kepada masalah-masalah kesihatan yang berikut:

1. Terlebih berat badan (Obesiti)
2. Masalah kulit (blemishes)
3. Kandungan nutrisi yang kurang
4. Imuniti yang lemah
5. Buncit
6. Flatulence
7. Nafas yang busuk

Minuman ini menggunakan perisa halia sebagai perasa. Halia telahpun digunakan hampir 5000 tahun yang lalu kerana kandungannya yang mampu meyumbang kepada kesihatan kepada manusia.

KINOHIMITSU J'PAN D'TOX T…

Home Is The Only Place We Stay

Did you realize that mother earth is changing gradually. I am hoping that this video can spread the awareness amongst 6 billion human. We must take the effort by taking care the last home we have, which we called as Earth. Take your time to watch this movie and please read the following message:

"We are living in exceptional times. Scientists tell us that we have 10 years to change the way we live, avert the depletion of natural resources and the catastrophic evolution of the Earth's climate.

The stakes are high for us and our children. Everyone should take part in the effort, and HOME has been conceived to take a message of mobilization out to every human being.

For this purpose, HOME needs to be free. A patron, the PPR Group, made this possible. EuropaCorp, the distributor, also pledged not to make any profit because Home is a non-profit film.

HOME has been made for you : share it! And act for the planet."

Yann Arthus-Bertrand




For full video please click here

Christmas Choir 2009

Image
Setelah beberapa minggu berlatih untuk persembahan di Grand Bluewave, Shah Alam yang sepatutnya berlangsung pada 21 Disember 2009, terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab yang tidak diketahui. Akhirnya Kumpulan Koir Grace melakukan persembahan sewaktu kebaktian 20 Disember. Berbekalkan repertoire lagu-lagu Krismas Klasik, Kumpulan Koir Grace berpadu suara menyemarakkan lagi sambutan hari natal.

1. Joy To The World
2. Angels We Have Heard On High
3. O Holy Night
4. Feliz Navidad


Aksi kami turut dirakamkan


Dengan penuh dedikasi melantunkan vokal yang merdu


Penulis melontarkan vokal


Sambil tersenyum, penulis khusyuk menyanyi


Terbuka seluas-luasnya mulut. Sedap tak sedap, tengok saja video berikut.


Berposing sakan


Bersama vokalis lelaki dan pemuzik


Vokalis wanita dengan baju mereka yang cantik


Saksikanlah video persembahan oleh Kumpulan Koir Grace
(video diambil daripada Facebook Gereja Grace (BM) Shah Alam)


Joy To The World


Angels We Have Heard On High


O Holy Night


Feliz Navidad



SEMOGA TERHIBUR!!!

Glee -The Power of Madonna

Aku bukan fan kepada Madonna tetapi aku gilakan Glee. Fenomena Glee mulai meledak di America pada tahun 2009 dan merebak ke Malaysia melalui siaran television berbayar awal tahun ini. Lambat sangatlahkan?

Aku tak nak ulas lebih mengenai apa itu Glee. Nak tau pergilah browse di internet dan baca sendiri. Saya pasti setelah anda menonton episod yang pertama, kemudian menonton yang kedua pasti anda akan berkata,"Aku bukan Looser, tapi aku gLee."

Di bawah inilah sedutan daripada episod The Power of Madonna, episod ke-2 untuk musim kedua. Selamat meng-Glee-kan diri.

Christmas Choir 2009 - Prep

Image
Menjalani latihan koir sebelum dipersembahkan pada ibadah hari Ahad. Sepatutnya persembahan tersebut akan dilakukan di Grand Bluewave di Shah Alam pada 21 Disember 2009. Tetapi dibatalkan oleh pihak Grand Bluewave pada saat akhir atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

Untuk meredakan perasaan kekecewaan setelah penat menjalani sesi latihan sebanyak 6 kali, sesi persembahan akhirnya dilakukan di gereja.

Rehat dulu...

"Aku semangat!!" memulakan sesi latihan lagi

AaaaaaaaaaaaEeeeeeeeeeIiiiiiiiiiiiiOoooooooooooooo

Konon-konon hari persembahan nanti tu macam nilah

Setelah penat, makan pulak di Gazebo

Iron Man 2 Review

Image
Penulis sedikit skeptikal sebelum menonton filem arahan Jon Favreau yang juga pengarah untuk filem Iron Man (2008). Filem sekuel seringkali mendapat badi kerana akan dibandingkan dengan filem yang pertama. Banyak filem sekuel gagal meraih sambutan seperti filem pertama. malah tidak setanding dengan kehebatan filem yang pertama. Tetapi tidak semua filem sekuel gagal di pawagam, malah ada yang dicalonkan sebagai filem terbaik di anugerah Oscar, seperti Godfather 2 & Godfather 3, lakonan Al Pacino. Ketiga-tiga filem tersebut dikategorikan di dalam 100 filem terbaik. Selain Trilogi Godfather, Trilogi Lord of The Rings juga menidakkan badi filem sekuel apabila The Return of The King meraih Filem Terbaik pada Oscar 2003. Filem Spiderman trilogi juga berjaya mengutip jualan yang sangat hebat.

Persoalannya, adakah Ironman 2 akan mengikuti jejak Transformers : Revenge of The Fallen (2009), Bad Boys II (2003), Be Cool (2005), The Matrix Revolutions (2003), Speed 2 : Cruise Control (1997)?

Se…