Posts

Showing posts from September 11, 2009

Thank You Everyone

Image
Kali ni saya nak ucapan jutaan terima kasih kepada pengunjung dan pembaca blog Nothing Is Impossible yang begitu setia mengikut cerita-cerita yang Nothing Is Impossible paparkan. Tak terjangkau di akal Nothing Is Impossible yang blog yang tak seberapa ni memberkati pembaca-pembaca seantero dunia. (Singapura, Qatar, Arab Saudi, Indonesia, Amerika Syarikat, Macedonia, Eropah, dan Malaysia)

Seperti yang Nothing Is Impossible siarkan dahulu bahawa blog ni sudah mencapai jumlah pengunjung melebihi 5000 orang, diulangi melebihi 5000 orang. Bukan calang-calang nombor tu bagi orang baru di alam maya ni. Tapi, semalam Nothing Is Impossible terkejut bila mendapati jumlah meningkat menjadi 11,000 orang. Betulkah? Entahlah!! harap-harap meter kat bawah ni tak buat hal. Tapi Nothing is Impossible akan berusaha untuk mengenalpasti masalah tersebut.

Bila melihat paparan di Life Traffic Feeds, hati Noting Impossible semakin melonjak, kerana nombor itu lebih relistik disebabkan sistem akan menghitung ju…