Posts

Showing posts from October 13, 2009

Cuci Kereta (October 4, 2009)

Image
Aktiviti Car Wash yang dianjurkan oleh Jabatan Pujian & Penyembahan mendapat sambutan yang hangat. Aktiviti ini diadakan untuk mengumpul dana bagi menampung perbelanjaan Seminar Praise & Worship & Concert Bersama Rhea Arella & Jeffry Hermanto. Aktiviti yang diketuai oleh Bro Ato ini telah mengumpulkan dana berjumlah RM110. Tahniahlah Bro. Ato!!X4JC Reunion (September 30, 2009)

Image
Sudah hampir setahun tak berjumpa akhirnya disatukan di Everyday Puchong. Kedatangan Eric ke Shah Alam membawa beberapa cadangan untuk dilaksanakan oleh X4JC. Setahun adalah tempoh yang agak panjang untuk kami 'berehat' dan kami menggunakan waktu rehat tersebut untuk fokus kepada pelayanan masing-masing, khususnya membentuk Youth Ministry. Syukur.. tempoh 'berehat' tersebut banyak perkara yang mengizinkan kami lebih fokus tanpa terbatas dengan X4JC sahaja.

Biarpun tanpa Nelson, Gloria, Tracy, Salifiah dan Alvin, perbincangan kami tetap dijalankan. Hebat... pasti ada rencana yang dasyat disediakan bagi kami disamping keluarnya album sulung dalam waktu terdekat. Kuching... We will be there!!


Eric, Emma, Perry, Henry , Andy, Ila & me

Henry, Andy & Ila

Eric, Emma & Perry (Thank you Emma for the drinks)