Posts

Showing posts from December 2, 2008

BILA AKU DAH PENAT

Image
Di hari2 kebelakangan, ini yang aku rasa!!


Aku tak tau nak buat mana!!

Aku sangat keletihan tetapi DIA memberi aku kesegaran

Ni yang sering buat!! Tugas utk Tanjung Malim tetap aku galas...

Exhausted!!!This is what I feel right now….Dua bulan ni memang mencabar buat unit aku… penat teramat sangat! Last week aku tak datang church (23 November 2008) sebab nak kejar dateline yang aku bagi untuk bos. Syukur buat Yesus!! Selesai sudah… Sekarang ni aku kena kejar pula untuk buku Universiti Library & textbook untuk semester baru nanti. Aku umpama keldai yang dipaksa untuk membawa beban yg sepuluh kali lebih berat dari badannya sendiri. Tapi kerna tanggungjawab aku paksa diri juga… mesti boleh… Lelaki harus pegang pada janjinya… (Cehh!!) Ahad 30 November 2008, aku dah congak2 tak nak datang church jugak… tapi bila dah pikir… mana boleh!! Tanggungjawab aku untuk Tuhan juga harus aku jaga…Lepas church aku balik cepat2!! Penumpang aku yang budiman pulak kelaparan… so aku kena bawa Seksyen 25 dan…