Posts

Showing posts from June 16, 2010

Home Theatre

Image
Mempersembahkan home theatre di teratak No. 316. Siap bunyi stup stup stup stup... mantap jugaklah sound yang dihasilkan oleh Soni Gear. SONIC GEAR!!! Biar betul?!! Betul... Inilah kerja aku dengan sepupu aku. Daripada sound system milik sepupu aku tu tak dipakai dan berhabuk, baik aku guna kat tv aku yang berukuran 29 inci. Phewitt...

Ditambah lagi dengan ASTRO. Huhuhu.. Pembaca-pembaca perasan tak selama ni, pasal iklan-iklan ASTRO yang terlekat kat tiang, rumah flat, dll? Terpikir juga suatu masa dulu, ade ke pemasangan ASTRO bernilai RM50? Rupa-rupanya memang betul. Cuma bezakanya, mereka menawar dua produk berbeza.

1. RM50 untuk decoder jenis lama (yang besar gedabak), tetapi rekon.

2. RM80 untuk decoder jenis baru, slim dan ringan.

Mudah sahaja untuk membuat pemasangan. Kita call dorang, lepas tu mereka akan minta kita smskan nama, nombor ic dan alamat rumah. 2 hari kemudian dapat pulak panggilan daripada ASTRO untuk mendapatkan pengesahan dan pakej yang kita berkenan. Lepas tu ki…