Posts

Showing posts from July 6, 2009

Minggu Terakhir Melayani - Aku Sedih

Image
Muka aku sedih


Nilah jadual pak cik...

Akusangatsedihsebabsemalamadalahhariterakhirakumelayani. Hampir 5 tahunlebihakumelayanitanpahenti, takkiralahsebagai dancer, backup singer, hospitality, ketuauntuk backup singer (ya ka?), MC, etc. Minggulepasakudapatjadualuntuk semester tigapengajianakudannyataapa yang akuelakberlakujuga, akuadakelasharikhamis. Akufikirmungkinbolehtukarkot? Tapibilaakutanya member yang lain, semuakelasmerekaada yang bertindih. Bertindihsebabada yang ambilIndipendent Study. Semua hari dah penuh.... ya dah penuh. Aku cukup malas bila senggang hari antara satu kelas dengan kelas yang lain terlalu jauh. Macam semester ni, kelas Measurement and Evaluation in Libraries dengan kelas Seminar In Knowledge Management jauh. Senggang 2 hari. Uhh... malas betul.

Tapi bila aku fikir balik... mungkin TUHAN ingin aku lebih fokus dengan dissertation aku. Aku dah tetapkan setahun untuk siapkan research aku dan tak nak extend semester... kalau boleh. Cukuplah 4 semester.

Last time, aku…