Posts

Showing posts from June 3, 2010

Shopping Adventure

Image
This story is quite basi jugaklah. Berlangsung three weeks ago. Setelah dilanda kebosanan duduk di rumah, kaki ni aku heret ke The Curve, Damansara, merewang seorang diri dengan satu tujuan, dengan satu harapan.. Akedemi Fantasia!! Ape ke hal..

Anyway, aku plan2 dan bajet2 nak tengok cite Robin Hood lakonan Russel Crowe kat Cathay, Cineleisure. Lepas movie planing pulak nak menyukat kedai-kedai kat sekitar tue. Pusing-pusing sampai tak tau nak tengok ape, so aku singgah jap kat IKEA mencari ilham nak 'hias' rumah orang bujang. Syok meronda sekitar IKEA, mata aku terpandang lampu ajaib ni. Cukup berkenan di hati beta. Dahlah chantek.. murah pulak tue... Belek2 harge (boleh belek ke?), tengok cam mane ne aku nak aturkan kat bilik orang bujang nie. Dengan tekad aku beli jugak... Murah bang....

RM11.90 jer (D.I.Y. ok!!) Siap ade tempat on/off lagi

Taaddaa.... lawa kan?? Tak panas mcm lampu biasa...

Tak cukup dengan tue, aku pusing-pusing lagi sekitar IKEA sampai kaki aku naik penat. A…