Posts

Showing posts from November 27, 2008

UNITAR 8TH CONVOCATION @ PICC PUTRAJAYA 21-22 NOV 2008

Image
UNITAR 8TH CONVOCATION @ PICC PUTRAJAYA 21-22 NOV 2008

Posing sebelum rehearsal bermula

Graduands Procession Committee (Aku & leader jer kumbang)

Bunga2 berposing sebelum proses tagging bermula 8.00 pm to 3.30 am

Procession team dgn baju batik (Ade gak guna robe...tp dah bagi balik!. Peluh busuk!!) Selepas berpenat lelah, tak cukup tidur, tak cukup rehat, kelam kabut sikit time mula2... tp we all memang all out time tu... huhuhu syukur gak!!

Lastly semua Committee (tak semue gak, sbb yg lain tgh berperang kat kaunter)

Nilah pengalaman aku kali kedua menjadi AJK Procession untuk Konvokesyen UNITAR. Tahun pertama 2006, kite buat kat Stadium Putra Bukit Jalil. Buat 2 hari penat betul.... pinggang sakit seminggu. Bayangkanlah dgn tidur yg tak cukup, kena prepare utk esok pulak. Tahun 2007 aku tak dpt join sbb dorang buat hujung tahun. So aku tak dpt merelakan diri nak join. Takat tolong dengar jer...

Tahun 2008, selepas selesai semester 1 melabuhkan diri, aku join Procession Committee bahag…