Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, August 05, 2009

Building High Performance Team - (July 10-12, 2009) Day 3

Best Blog Tips
Hari yang Ketiga adalah hari paling penat buat semua. Bermula pukul 8.00 pagi semua sudah bersiap untuk ke program berikutnya, membuat rakit, lepas tu berkayuh ke tengah laut dan akhirnya membuka balik ikatan rakit. Boleh pengsan dulu tak? Tapi team aku berhempas-pulas menyiapkan tugasa dengan kudrat mengalir deras di dahi. Amboi, ayat!! Selepas aktiviti tersebut, kami dipaksa pula menyertai seminar di dalam kelas yang kami sendiri tak larat nak buka mata. Ingat nak balik....


Abang ni buat demonstrasi membuat rakit

Group aku pasang strategi untk memenangi acara ini

Apa ni Jim, tengok je...

Amboi.. mulut.. tak tengok aku tengah korek tanah

Angkat tong pulak.. nak kasi rakit terapung. Kalau harap buluh, tenggelam terus dengan badan yang cute ni

Ikat rakit, Jim!! Ikat ketat-ketat. Ingat ni bukan tali kasut. Iyelah, Tajul!!

Tak siap lagi nie.. group lain dah siap dah... cepat2

Aku dengan Aishah biarpun berpeluh.. sempat senyum.. Group Carabiner dapat No. 2, oklah!!!

Sandy dah mengantuk. Pukul 2.30 petang pun ade lagi akvtiviti... tak larat ni

Tak larat, otak tetap dikerah untuk berpikir... boleh2

Group lain buat presentation ...

Group paling kecoh.. menanglah pulak.. Ini tak adil.. Group aku tak dapat ke?

Dapat jugak.. hehehee. Tu pun lepas tengok group aku merajuk... wakakakaaa

Balik dari Port Dickson pukul 4.00 petang.. dalam bas semua layan cerita Hindustan.. aku apalagi.. tidurlah...